Persoonlijke Coaching

Referenties

Sander van Schijndel

28 juni 2019

Sylvia is een integere, invoelende coach die je vanaf het eerste moment het gevoel geeft dat ze begrijpt waar je tegenaan loopt. In de zes sessies die ik heb gehad ben ik steeds dichter bij mijn gevoel gekomen en werd er voor mij steeds duidelijker welke blokkades er voor zorgden dat ik niet verder kwam. Sylvia oordeelt niet en vult niet in maar laat je zelf dichter bij je gevoel komen. Ze maakt gebruik van duidelijke tools die de ontstane onrust en/of chaos in het hoofd overzichtelijker maken.  Voor mij zijn er behoorlijk wat eyeopeners geweest waar ik nu mee verder kan. Al met al zeer waardevol! Ik ben heel dankbaar voor het coaching traject wat ik met Sylvia doorlopen heb..5 sterren!


Marjolein Varsseveld

5 maart 2019

Sylvia heeft mij enorm geholpen met mijn persoonlijke ontwikkeling. Als coach heeft ze een goed beeld gegeven van mijn gedrag en handelen, dusdanig dat ik patronen heb doorbroken. Ze is oprecht geïnteresseerd in de ander en ze stelt de juiste vragen die je aan het denken zetten. Het was een waardevolle samenwerking waar ik nog steeds met plezier naar terugkijk. Absoluut een aanrader!


Patricia Vrolijk

11 november 2018

Sylvia heeft mij geholpen om meer balans te vinden in mijn werk en hierdoor de werkdruk zelf meer te managen. Sylvia kan erg goed luisteren en daardoor ook inspelen op mijn individuele behoefte.

Door de gesprekken die ik met haar heb gevoerd, ben ik niet alleen tot inzichten gekomen, maar ben ik ook met concrete handvatten aan de slag gegaan. Ik vond het een erg leerzaam traject en zou Sylvia ook zeker aanraden als coach.


Ingrid Broodman

Experienced Research Scientist

2 november 2018

Sylvia heeft mij gecoacht als onderdeel van haar opleiding tot coach. Ze is praktisch, betrokken en begripvol in haar aanpak en daagt je uit om eens anders naar jezelf te kijken. Heel waardevol om vanuit deze bewustwording de stap naar verdere persoonlijke groei te kunnen zetten. Ik heb haar begeleiding als zeer prettig ervaren.


Diana van Dijk

LevensCounselor at DiBA Counseling & Minerals | Verkoop, healing en workshops met edelstenen en mineralen

21 mei 2018

Ik was een oefencoachee voor Sylvia in haar opleiding tot coach. Leuk om zelf weer eens gecoacht te worden en nieuwe levels aan te raken in mijn eigen ontwikkeling. Ze weet mij subtiel maar zeer duidelijk een spiegel voor te houden en mij bewust te maken van de woorden die ik gebruik. Erg mooi en waardevol om eens op een andere manier naar jezelf te kijken en te zien welke weg je al hebt overwonnen in je eigen ontwikkeling. Absolute aanrader om met haar samen te werken!


Frank Brilman

Expert Collectief Executie Gedrag, Gamechanger & Captain Fun at Freshmen 42

18 april 2018

Sylvia heeft mij stevig gecoacht op een wijze dat ik op het juiste niveau en met de juiste acties aan de slag kon. Ik heb er nog baat bij. Sylvia schept vertrouwen en veiligheid en pakt door waar nodig voor gewenst resultaat. (Niet aan beginnen als je het liever vrijblijvend wilt houden.)